Лечение с газ, тодикамп и други въглеродни съединения - Генадий Малахов

Коментар Назад

Лечение с газ, тодикамп и други въглеродни съединения - Генадий Малахов

Цена: 6.50 лв.
Добави в количката
Преди повече от 40 години доцент по география от Кишинев изпита върху себе си и започна да прилага за лечение на хората препарат, който днес се използва вече в много страни по света - Михаил Петрович Тодика създава ТОДИКАМП.


Тодикамп не лекува определена болест. Той укрепва функциите на човешкия организъм и на първо място - нашата  "система за безопасност" - същият този имунитет, който обезпечава защитата на организма от въздействието на външната среда и запазва основните параметри на жизнедеятелността на органите и тъканите. Като в резултат се повишава съпротивляемостта на организма към инфекциозни агенти ( в това число болестотворни бактерии) и несвойствени за него, чужди вещества.

Приемайки Тодикамп, хиляди хора съумяха да се противопоставят и избавят от такива заболявания като артрит, артроза, радикулит, гастрит, пиелонефрит, мастопатия, депресия, хипофункция на щитовидната жлеза, трофична язва, цироза, незарастващи рани, ехинококоза и други паразитни заболявания, цистит, ангина, бронхит, възпаления на белите дробове, туберкулоза, инсулт, инфаркт, оплешивяване, загуба на апетит, натъртвания и изкълчвания, последствия от травми и фрактури, интоксикационни състояния, болести на кръвта, различни новообразувания - доброкачествени и не само.

В тази книга авторът, известният руски лечител Генадий Малахов, предоставя ценна информация за лечебните свойства и практическото приложение на ценните лекарства: газ, тодикамп и други въглеродни съединения.

Подобни продукти

Био ароматизатори


Био масажни олиа


Био за Дома


Зърнени